Kaputechnika

Kaputechnika

 Kaputechnika

Kaputechnikai kínálatunkban megtalálható több kiválló kaputechnikai terméket,  ipari és lakossági garázskapukat, kapumozgató motorokat, automatikákat gyártó cég teljes termékskálája. Forgalmazunk és telepítünk magas minõségû és egyedi igényre gyártott kerítés elemeket, úszókapukat, kertkapukat. Cégünk vállalja a forgalmazott termékek telepítését, üzembe helyezését, javítását, karbantartását.

Redõnykapu

A redõnykapu többféle méretû és többféle színû alumínium redõnylécekkel készülhet. 55mm-es és 77mm-es és 105mm-es hõszgetelt alumínium redõnylécekkel. A redõnylécek szigetelõ habbal vannak kitöltve, stabilitásuk rendkívül jó. A tok és a két oldali lefutó alumíniumból készül, mely alap esetben fehér, vagy barna színû, de RAL színskálából bármilyen színre festhetõ. Az átlagos garázskapuktól eltérõen nem a mennyezet alá nyitódnak, hanem a nyílás fölött elhelyezett különbözõ méretû redõnytokba csévélõdnek fel. Redõnykapu elõnye, hogy a mennyezet szabadon marad, világító testek, csövek szerelésére, esetleg más dolgok tárolására, továbbá a redõnykapu szerelhetõ a garázs külsõ falsíkjára is így növekszik a garázs sokszor szûkös mérete.

Hõszigeteletlen fém redõnykapu

Hõszigeteletlen fém redõnykapu speciálisan ipari célra nagy méretben is rendelhetõ. A fém redõnylamellák tengelyre tekerednek fel, úgymint a lakossági redõnyök esetében, torziórugós kiegyensúlyozással, vagy közvetlen tengelyhajtású ipari redõnymotorral szintén rendelhetõ. Optimális választás lehet azokon a helyszíneken, ahol az egyéb típusú garázskapuk nyított helyzetben értékes helyet foglalnak el. A redõnylamellák perforált kivitelben, vagy  rácsos szerkezettel is elérhetõek.  Alapszínben fém színben kapható, de elérhetõ RAL színben, porszórva is.

Ipari fém redõnykapuinkat, vagy redõnyrácsokat az egyéni igényeknek megfelelõen, egyedi méret szerint forgalmazzuk, szereljük, karbantartjuk.
 

Szekcionált garázskapu

A szekcionált garázskapu szintén több féle színben és kivitelben készül. Lakossági ill. ipari ügyfelek részére kínálunk szekcionált garázskapukat, lakossági és ipari kapu mozgató motorokat, automatikákat. Megtalálhatóak nálunk a Kling szekcionált kapu család termékei és kiegészítõi. Kling szekcionált garázskapu minõségével és kedvezõ árával egyformán kiemelkedõ garázskapu. Kling garázskapuk 100%-ban magyar termékek. A szekcionált garázskapu egyedileg méretezett és gyártott rugókkal készül. Húzórugós szekcionált garázskapu rugói minimum 10 000 nyitásszámra, míg a torziórugós szekcionált garázskapu rugói minimum 15 000 nyitásszámra optimalizáltak.  Lehetõség van emelt nyitásszámú rugókkal rendelni a garázskaput. A garázskapuk a beépített fogantyút alapfelszereltségként tartalmazzák.

A a szekcionált garázskapu panelek 40, vagy 42 mm vastag hõhídmentes, ujjbecsípõdés ellen védett panelekbõl készültek, hõszigeteltek. A szekcionált garázskapu panelek több féle mintázattal és színvariációban választhatóak. Alapszín a fehér, de a kínálatban megtalálhatóak a RENOLIT fóliás és RAL színskála szerint festett garázskapu panelek is.

A szekcionált garázskapuk többféle vasalattal választhatóak, melyeknek eltérõ a helyszükséglete. A szekcionált garázskapu vasalata a garázs belsõ falsíkjára kerül felszerelésre. A vasalat a kapunyílás két oldalán fut függõlegesen a belsõ falsíkon és a kapunyílás felett kanyarodik el vízszintesen hátsó irányban. A garázskapu nyílás melett oldalanként vasalattól függõen 80-100 mm, míg a garázskapu nyílás felett 70-330mm szabad hely szükséges.

Személybejáró ajtó szekcionált garázskapu szerelve: A szekcionált garázskapukba lehetõség van személybejáró ajtó elhelyezésére. Az ajtó minden esetben kifelé nyíló és a kapu szélétõl minimum 50 cm távolságban helyezhetõ el, kivétel az alumínium panelt tartalmazó szekcionált garázskapu, ahol a személybejáró ajtó elhelyezhetõ közvetlenül a garázskapu  valamely oldalán is. Alap kivitelben jobbos nyitású, de kérhetõ ellenkezõ nyitásiránnyal is. Normál, vagy alacsonyküszöbös változatokban is rendelhetõ.

A szekcionált garázskapu manuálisan és motorosan is könnyedén mûködtethetõ. Motoros mûködtetés esetén, amennyiben a garázsba a garázskapun kívül nem lehet máshonnan bejutni, zsákgarázs kioldó beépítése szükséges.

 

 Szekcionált garázskapu akció 30-50% kedvezménnyel !!!


Szekcionált garázskapu 30-50% kedvezménnyel! Esztétikai hibás panelbõl gyártptt új szekcionált garázskapu 50% kedvezménnyel, a készlet erejéig!
Rendelésbõl visszamaradt szekcionált garázskapu akció 50% kedvezménnyel - akció a készlet erejéig!
Kifutott szériás panelekbõl készített garázskapu szintén 50% kedvezménnyel - akció a készlet erejéig!

 

Kérjen ajánlatot szekcionált garázskapu-ra!

 

Billenõ garázskapu

 Szigetelés nélküli , vevõbarát áron elérhetõ szerkezet. Egyedi méretre gyártott, horganyzott idomacél szerkezetû billenõ lappal, mely szinterezve van, de fóliás kivitelben és személybejáróval is rendelhetõ. Tartalmazza a billenõkapu a mennyezeti és a falazati rögzítõket, a zárszerkezetet, kilincset(zárbetét nélkül).

,A billenõkapukat nyílásba, vagy nyílás mögé lehet szerelni. Nyílásba szerelés esetén oldalankként 5-5mm beépítési hézag levonása javasolt a meglévõ nyílásból. Ebben az esetben a billenõkapu szabad átjárási mérete oldalirányban 260mm-rel, magassága 160 mm-rel csökken. A billenõkaput nyílás mögé szerelve a nyílásszélességhez összesen 90mm-t, magassághoz 60mm-t kell hozzáadni. Nyílás mögé szerelés esetén a szabad átjárási méret oldalirányban 160mm-rel, magasságban 95 mm-rel csökken.

A billenõkapuba szerelhetõ személybejáró mérete 825x a billenõlap magassága. Minden esetben kifelé nyíló és a kapulap szélén van szerelve. Jobb és bal szélre is helyezhetõ, középre nem. Rendelkezik zárszerkezettel (zárbetét nem tartozék), kilincsel és cimkével.

Kínálatunkban billenõkapu szabvány méretekben is kapható raktárról.

Billenõkapu ár:

Szabvány méretû billenõkapu ára: br. 65 000,- Ft

 Billenõkapu egyedi méretekben, hõszigetelt változatban, kisajtóval, fóliás színekben is elérhetõ!

 

Kapcsold anyagok:
Nv   Tpus Mret  
 
 

Referenciinkbl

Elrhetsg

Zöldablak Hungary Kft.

Adószám: 13016202-2-13

Bemutatóterem:

2030 Érd, Riminyáki út 20.

Telefon: 06 70/77-99-099

Fax: 06 23 365-615

Email: info(kukac)zoldablak.hu

 

Keress

Mrkk

Kaputechnika | Redõnykapu árak | Garázskapu Budapest | Szekcionált garázskapu | billenõ garázskapu, kaputechnika