Napellenzõ

Napellenzõ
 
  •  Csuklókaros

  •  Party napellenzõ

  •  Balkon napellenzõ

  • Ablak napellenzõ

 

Csuklókaros

UV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe csapadék ellen is védelmet képes biztosítani. Mûködtethetõ kézi tekerõvel, vagy elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval vezérelhetõ. Fény és szélérzékelõ automatikával is ellátható igény szerint.A szélérzékelõ beállítható, hogy milyen erõsségû szél esetében adjon jelet a motornak, ami betekeri a napellenzõt. Mindig ügyeljünk arra, hogy a kézi mûködtetésû napellenzõt ne hagyjuk kitekert állapotban, ha nem vagyunk otthon, mert a szél megrongálhatja.A kiválasztott ponyva egyedi logózása is megoldható!

Party napellenzõ:

- Éttermek, vendéglõk teraszára, nagyobb kertekbe ajánlott.

Nagy felületet biztonságosan le lehet fedni vele.

A napellenzõ az árnyékolástechnikán belül a legklasszikusabb, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb árnyékoló berendezésnek számít. 

A napellenzõnek Európa déli részein, több évtizedes, tradiciónális hagyományai vannak. A napellenzõvel történõ árnyékolás a családi házak, balkonok, erkélyek, teraszok esetében nem csak a terasz lefedett részét, hanem a lakás belsõ részét is védi a tûzõ naptól, ezért otthonunk is hûvösebb tud maradni.


Az osztrák Sattler impregnált, UV védett ponyvából készült napellenzõ, akár 15 évig is ellenállhat az idõjárás viszontagságainak. A ponyva elhasználódása után, maga a ponyva könnyen cserélhetõ a napellenzõ berendezéseinken. A napellenzõ ponyvák 18 féle egyszínû mintázatból, 60 féle csíkos változatban kaphatók.

A napellenzõ áraink színtõl és mintától függetlenül egy árban rendelhetõek. 

 

A napellenzõ acél szerkezete zártszelvénybõl, a teherhordó váz és a karok alumíniumból és a bölcsõk speciális öntvénybõl készülnek, ezért napellenzõink nagy felületek esetén is masszívak és biztonságosak. 5 m szélesség felett erõsebb profilokkal szereljük fel.

A napellenzõ szerelhetõ oldalfalra, mennyezetre, faházra, amennyiben biztonságos a felfogatása. Helyigénye 20-25 cm, összetekert állapotban, a kinyúlástól függõen. Amennyiben a napellenzõ fölött nincs takarófelület (pl. fal), alumínium védõtetõt javaslunk, ami utólagosan is telepíthetõ. A napellenzõ megvéd bennünket a napsütéstõl, és a szemerkélõ esõtõl is.

Amennyiben a napellenzõ ponyva megázik, betekerés elõtt ki kell száradjon, különben tönkre megy. A napellenzõ legnagyobb ellensége a szélvihar, éppen ezért szoktuk javasolni, hogy amennyiben valaki a mechanikus kezelést választja, csak abban az esetben hagyja a kitekert állapotban, amikor otthon tartózkodik. 

Többször szokták kérdezni tõlünk, hogy nagyobb méretû napellenzõt is lehet-e mechanikusan használni? Természetesen igen, csak a bekurblizás picit nehezebb.

Motoros napellenzõt szél vagy fény érzékelõvel is lehet rendelni.Napellenzõ ponyvát,egyedi igény szerint emblémázunk is!

 

Csuklókaros napellenzõn kívül további típusaink.

 

Balkon napellenzõ

Kisebb teraszok, erkélyek árnyékolója. Elõnye, az erkély vagy terasz korlátjához rögzíthetjük kiengedett állapotban. Egyszerû és könnyen mozgatható szerkezetek. A rögzítése lévén, jobb a szél ellenállása a szerkezetnek.

 

Ablak napellenzõ

Szinte bármelyik ablakra kívülrõl, utólag felszerelhetõ akár még tetõablakra is. Motoros ill. manuális mûködtetésû lehet. A redõnnyel ellentétben,minimális az üvegfelület veszteség.

 
 

Referenciinkbl

Elrhetsg

Zöldablak Hungary Kft.

Adószám: 13016202-2-13

Bemutatóterem:

2030 Érd, Riminyáki út 20.

Telefon: 06 70/77-99-099

Fax: 06 23 365-615

Email: info(kukac)zoldablak.hu

 

Keress

Mrkk

Napellenzõ árak | Napellenzõ Budapest | Csuklókaros napellenzõ | Parti napellenzõ