Napellenző

Napellenző
 
  •  Csuklókaros

  •  Party napellenző

  •  Balkon napellenző

  • Ablak napellenző

 

Csuklókaros

UV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe csapadék ellen is védelmet képes biztosítani. Működtethető kézi tekerővel, vagy elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval vezérelhető. Fény és szélérzékelő automatikával is ellátható igény szerint.A szélérzékelő beállítható, hogy milyen erősségű szél esetében adjon jelet a motornak, ami betekeri a napellenzőt. Mindig ügyeljünk arra, hogy a kézi működtetésű napellenzőt ne hagyjuk kitekert állapotban, ha nem vagyunk otthon, mert a szél megrongálhatja.A kiválasztott ponyva egyedi logózása is megoldható!

Party napellenző:

- Éttermek, vendéglők teraszára, nagyobb kertekbe ajánlott.

Nagy felületet biztonságosan le lehet fedni vele.

A napellenző az árnyékolástechnikán belül a legklasszikusabb, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb árnyékoló berendezésnek számít. 

A napellenzőnek Európa déli részein, több évtizedes, tradiciónális hagyományai vannak. A napellenzővel történő árnyékolás a családi házak, balkonok, erkélyek, teraszok esetében nem csak a terasz lefedett részét, hanem a lakás belső részét is védi a tűző naptól, ezért otthonunk is hűvösebb tud maradni.


Az osztrák Sattler impregnált, UV védett ponyvából készült napellenző, akár 15 évig is ellenállhat az időjárás viszontagságainak. A ponyva elhasználódása után, maga a ponyva könnyen cserélhető a napellenző berendezéseinken. A napellenző ponyvák 18 féle egyszínű mintázatból, 60 féle csíkos változatban kaphatók.

A napellenző áraink színtől és mintától függetlenül egy árban rendelhetőek. 

 

A napellenző acél szerkezete zártszelvényből, a teherhordó váz és a karok alumíniumból és a bölcsők speciális öntvényből készülnek, ezért napellenzőink nagy felületek esetén is masszívak és biztonságosak. 5 m szélesség felett erősebb profilokkal szereljük fel.

A napellenző szerelhető oldalfalra, mennyezetre, faházra, amennyiben biztonságos a felfogatása. Helyigénye 20-25 cm, összetekert állapotban, a kinyúlástól függően. Amennyiben a napellenző fölött nincs takarófelület (pl. fal), alumínium védőtetőt javaslunk, ami utólagosan is telepíthető. A napellenző megvéd bennünket a napsütéstől, és a szemerkélő esőtől is.

Amennyiben a napellenző ponyva megázik, betekerés előtt ki kell száradjon, különben tönkre megy. A napellenző legnagyobb ellensége a szélvihar, éppen ezért szoktuk javasolni, hogy amennyiben valaki a mechanikus kezelést választja, csak abban az esetben hagyja a kitekert állapotban, amikor otthon tartózkodik. 

Többször szokták kérdezni tőlünk, hogy nagyobb méretű napellenzőt is lehet-e mechanikusan használni? Természetesen igen, csak a bekurblizás picit nehezebb.

Motoros napellenzőt szél vagy fény érzékelővel is lehet rendelni.Napellenző ponyvát,egyedi igény szerint emblémázunk is!

 

Csuklókaros napellenzőn kívül további típusaink.

 

Balkon napellenző

Kisebb teraszok, erkélyek árnyékolója. Előnye, az erkély vagy terasz korlátjához rögzíthetjük kiengedett állapotban. Egyszerű és könnyen mozgatható szerkezetek. A rögzítése lévén, jobb a szél ellenállása a szerkezetnek.

 

Ablak napellenző

Szinte bármelyik ablakra kívülről, utólag felszerelhető akár még tetőablakra is. Motoros ill. manuális működtetésű lehet. A redőnnyel ellentétben,minimális az üvegfelület veszteség.

 
 

Referenciáinkból

Elérhetőség

Zöldablak Hungary Kft.

Adószám: 13016202-2-13

Bemutatóterem:

2030 Érd, Riminyáki út 20.

Telefon: 06 70/77-99-099

Fax: 06 23 365-615

Email: info(kukac)zoldablak.hu

 

Keresés

Márkák

Napellenző árak | Napellenző Budapest | Csuklókaros napellenző | Parti napellenző